Toegang in Aveyron

GPS :

Latitude +44°12'54.00" / Longitude +2°45'52.20"

Uw reisroute van :
Laden van de route

Bekijk een grotere kaart met OSM

Mis de toeristische bezienswaardigheden... niet op weg naar Le Caussanel!

KOMENDE UIT HET NOORDEN

U rijdt op de A75 in de richting van Clermont-Ferrand/Montpellier en u wilt:

* Laguiole bezoeken:
Afrijden aan het knooppunt nummer 28 richting Saint-Flour, Chaudes-Aigues, Espalion. Opgelet: het is 60 km rijden van de afrit tot Laguiole en dan 85 km van Laguiole naar Le Caussanel via Rodez.

*De zuidelijke kant van Aubrac en de Lotvallei bezichtigen: Afrijden aan het knooppunt nummer 40 in de richting van Saint-Laurent d'Olt langs de D988 en dan doorrijden tot aan Saint-Geniez d'Olt. Opgelet: 17km van Saint-Laurent d'Olt tot aan Saint-Geniez d'Olt, dan 48 km van Saint-Geniez d'Olt tot aan Le Caussanel via Laissac.

KOMENDE UIT HET OOSTEN

U komt van Mende en rijdt op de N88 en u wil langs Le Causse de Séverac en de Aveyronvallei rijden:
*Nadat u de A75 genomen hebt aan het knooppunt nummer 39 rijdt u af aan het knooppunt nummer 42 in de richting van Séverac le Château. Dan volgt u de N88 tot aan Rodez... Opgelet: 47km van Séverac le Château tot aan Rodez en dan 28 km van Rodez tot aan Canet-de-Salars.

Komende van Nîmes wilt u nog een excursie maken langs het Parc National des Cévennes. *U neemt de D999 en dan de D7 in de richting van L'Hospitalet du Larzac. Rij op de A75 aan het knooppunt nummer 48 in de richting van Clermont-Ferrand om aan te komen bij Le Caussanel. Opgelet: 127km van Nîmes tot aan L'Hospitalet en dan 66 km tot aan Le Caussanel (overtocht via het Viaduct en tol).

KOMENDE UIT HET ZUIDEN

U rijdt langs de A75 in de richting van Montpellier/Clermont-Ferrand en u wilt Millau bezoeken...

*Via La Cavalerie
Rij af aan knooppunt nummer 47 in de richting van het centrum van Millau, La Cavalerie en rij door tot aan Millau langs de N9. Opgelet: 19 mn van La Cavalerie tot aan Millau, dan 40 mn van Millau tot aan Le Caussanel (geen overtocht via het Viaduct langs deze weg)

*Overtocht over het Viaduct
Rij langs de A75 in de richting van Clermont-Ferrand, rij langs het viaduct van Millau en passeer de peage. Rij aan het knooppunt nummer 45 af in de richting van het centrum van Millau en rij tot in Millau langs de D11. Opgelet: 40 min van Millau tot aan Le Caussanel via de D11 in de richting van Cahors, Lacs du Lévézou.

KOMENDE UIT HET WESTEN

*Komende van Albi via Saint-Affrique rijdt u over de D999 en wenst u de Kelders van Roquefort te bezoeken.

Na Saint-Affrique volgt u de D999 tot aan de D23 (rechts) in de richting van Roquefort sur Soulzon, Kelders in de Gemeente Roquefort Opgelet: 50 km van Roquefort tot aan Le Caussanel langs de D993 via Saint-Rome de Tarn, Bouloc en Salles-Curan of ongeveer 60 km van Roquefort tot aan Le Caussanel via de D999 via Millau en dan langs de D911 tot aan Le Caussanel.