Partneractiviteiten

Ontdek Aveyron op een ludieke manier dankzij onze samenwerking met lokale organisaties, experts in sport en spel in de natuur.

Antipodes Sport Nature

Antipodes

Antipodes is gelegen in Millau, Aveyron. Er is een ruime keuze aan activiteiten in volle natuur. Beginner of expert, u zult zeker een activiteit vinden die aan uw voorkeur en niveau voldoet. Muurklimmen, elastiek springen, canyonning, wateruitstap, via ferrata of via corda, speleologie, parcours in de bomen… Bij elk van deze activiteiten hoort een begeleider. http://www.antipodes-millau.com/

Le Soulio Canoë

Soulio canoë

Op één uur rijden van Le Caussanel: trek er op uit in de wonderlijk natuur van Les Gorges du Tarn. Le Soulio bevindt zich in Cirque des Baumes en stelt u 2 trajecten voor:

  • L'Incontournable (hier kunt u niet onderuit) een traject van 10 km toegankelijk voor groot en klein
  • Le Mémorable (die zult u niet snel vergeten) een traject van 23 km voor een intense beleving

U vaart met canoe of kayak over de rivier Le Tarn omgeven door hoge rotsen, ontstaan over de eeuwen heen dankzij de rivier. U maakt plezier en kunt volledig ontspannen, u legt de gekozen afstand af op uw eigen ritme... 100 % Vrijheid: U bent niet verbonden aan een uur. Bij uw aankomst staat uw auto klaar.http://www.le-soulio.com/

Loisirs Loc VTT

Loisirs Loc VTT

Loisirs Loc VTT staat voor een ontspannend, aangenaam uitstapje met de mountain bike. U wordt begeleid bij de ontdekking van de weggetjes in Aveyron op verschillende locaties Lévézou, Aubrac, de vallei van Marcillac, Causses… Ze lijken in niets op elkaar en u zult de hele weg door verrassende natuurlandschappen fietsen. Volwassenen en kinderen zijn welkom om zich bij ons te voegen in alle eenvoud.
http://www.loisirs-loc-vtt.com/

Airzone Parapente

Airzone parapente

Neem een vlucht in de lucht op 45 minuten van de camping! Airzone Parapente biedt verschillende vluchten aan. Voor kinderen, voor zij die willen maar nog wat terughoudend zijn en voor zij die op zoek zijn naar een intense ervaring.Vanuit de lucht heeft u een uitzonderlijk uitzicht. Als u de herinnering graag wilt vasthouden, kunt u op het einde de foto’s en/of video van uw eigen ervaring kopen.
http://airzone-parapente.com/

Pasielsky Concessionaire Bateaux

Pasielsky - Concessionaire bateaux

U vindt Pasielsky Boten terug op 2 verschillende locaties. Een eerste locatie ligt in Salles-Curan waar boten worden verkocht, hersteld, onderhouden of verhuurd. U kunt er ook uw boot in bewaring geven. U kunt er een boot met of zonder vaarbewijs huren. Wij zijn het hele jaar door geopend. De tweede locatie bevindt zich in Vernhes. Hier kunt u een boot zonder vaarbewijs huren of een waterfiets. We hebben ook een accessoire winkeltje waar u een groot aanbod heeft aan onderdelen voor uw boot. U kunt er ook tanken aan het tankstation dat uitgeeft op het meer. (juli en augustus)
http://www.locationventebateaux.com/

Vélorail in Larzac

Velorail

Niet zo verlaten treinsporen... Met uw partner, met uw gezin of met uw vrienden, deze 4wieler-uitstap op een oude spoorlijn heeft voor iedereen wat te bieden! Er worden twee verschillende routes voorgesteld, die groot en klein zullen bekoren.
http://www.veloraildularzac.com

Duverbike

De elektrische fietsen zijn stabiel, veilig en bieden een bijzondere ervaring over de Grand Causses en in de Lévézou met het gezin of met vrienden. De elektrische motor garandeert een uitstap zonder fysieke inspanning en in direct contact met de natuur. De motor is stil en vervuilt het milieu niet.

“Découverte”: Een uitstap van 1u15 om één te worden met de elektrische TT fiets zonder inspanning! Samen met een lokale expert legt u 25km af om op een plezierige manier te omgeving te ontdekken.
http://www.duverbike.com/