Onmisbare Uitstapjes

Micropolis, de insectenwereld

MicropolisStap binnen in de wonderlijke wereld van insecten. Deze beroemde stad bedacht door Jean-Henri Fabre ligt op 20 minuten van de camping gewaardeerd door klein en groot. Voordeeltarief voor onze kampeerders.

Zie de website

De mooiste dorjes van Frankrijk

Les plus beaux villages de FranceWist je dat… Aveyron de meeste Mooiste Dorpen van Frankrijk telt : het zijn er niet minder dan 10.

Zie de website

La coutellerie de Laguiole - Honoré Durand

Coutellerie de LaguioleVolg het vervaardigingsproces van het beroemde messenmerk. En koop jezelf een mooie Laguiole gemaakt in Aveyron.

Zie de website

Vallée en Gorges du Tarn

Office de tourisme Vallée et Gorges du TarnVlakbij Millau, dobber met je kano op de Tarn rivier van de vallei naar de bergengtes.

Zie de website

Rodez

Office de tourisme RodezEen indrukwekkende kathedraal uit roze zandsteen, een begeerd museum, een grote voedselmarkt, de charme van het historische centrum: dat is Rodez.

Zie de website

Le Viaduc de Millau

Viaduc de MillauProef de legendarische capucins van de beroemde drie-sterrenchef Michel Bras met uitzicht op één van de beroemdste plaatsen in Aveyron: de Viaduct van Millau.

Zie de website

Roquefort Société

Roquefort SociétéHerbeleef de historische legende van de bekende Roquefort kaas. Een atypisch bezoek in het doolhof van de kelders. Een smakelijke activiteit om te delen met familie en vrienden !

Zie de website

Causse Gantier (handschoenen)

Causse GantierVan luxe tot traditie, ontdek de savoir-faire van Aveyron.

Zie de website

Onze partners

http://www.camping-aveyron.com
http://www.tourisme-aveyron.com
OT Pareloup - Lévézou